Igraonica Ninolino

Beograd, blok 19A u ulici Milentija Popovića 17/5a

Ninolino dečija igraonica je luksuzno opremljeni prostor na jednom nivou, površine 180 kvadratih metara. Nalazi se u Beogradu, u ulici Milentija Popovića 17/5a i namenjena je deci uzrasta do 8 godina i vama.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoje dete i drugare. Osim toga, možemo za vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskembal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, klovnove ili napravimo neku vrstu animacije po vašoj želji.

Nudimo vam provod u prelepom ambijentu kapaciteta do 50 odraslih osoba i 35 dece u kojem Vas očekuje stručno ljubazno osoblje. Posedujemo i niz atraktivnih elemenata kao što su lavirinti sa nizom prepreka, trambolinu, tobogane, diskoteku i bazen sa lopticama što sve zajedno čini ovu igraonicu jedinstvenom.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na vaše mališane i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju vam je i bespatan Wi-Fi bežični internet.

Igraonice poseduje tri kupatila i toaleta, tako da smo odvojili muško, žensko i posebno kupatilo za decu sa elementima na manjoj visini tako da Vaši mališani mogu da dohvate lavabo. U istoj prostoriji postoji i deo za presvlačenje beba.

Organizaciju proslave dečijih rođendana pravimo po Vašoj želji. Hranu i torte možete sami doneti ili ogranizovati preko nas.

Share This